Gashaard informatie

dooradmin

Gashaard informatie

Wat voor type gashaard sluit aan bij uw wensen?

Een gashaard is ideaal voor iedereen. U geniet namelijk van een heerlijke warmte binnen een oogopslag!  Met een druk op de aan/uit-knop en u zit er weer warmpjes bij. De meeste huizen mogen dan CV hebben, er gaat toch niets boven een sfeervolle warmtebron in uw woonkamer. Daarnaast kunt u in het voor- en naseizoen goed op uw energierekening besparen door op kille avonden uw gashaard even aan te zetten in plaats van het hele centrale verwarmingssysteem op te laten starten. Lang leve de gashaard!

De gashaard in Nederland

Iedereen weet dat het aardgas in Nederland gewonnen wordt in Slochteren. De regering heeft daarom het gebruik van Nederlands aardgas decennia lang gestimuleerd. Hierdoor hebben Nederlandse fabrikanten zoals DruFaber en Barbas een prominente positie verworven op de Europese markt voor gashaarden. Nederlandse fabrikanten zijn innovatief en sterk in het ontwikkelen van nieuwe concepten voor gashaarden.

Elk merk, laagste prijzen

´t Stokertje levert vrijwel elk merk en elk soort gashaard voor de laagste prijs. Bij ons krijgt u oerdegelijke service, voor internetprijzen! U heeft een enorme keuze uit vrijstaande gaskachels en gashaardeninzet gashaarden, hangende gashaarden en natuurstenen of metalen sierlijsten, kaders en schouwen. Zo kunt u uw gashaard dus helemaal afstemmen op uw eigen smaak en interieur. En, het prachtige vlammenspel van de moderne gashaard is haast niet van echt te onderscheiden!

Bij ’t Stokertje geloven we dat in iedere woning een haard of kachel thuis hoort. Met ons grootschalige assortiment is er voor elk gezin een gepaste haard.

Een gashaard, waar u maar wilt?

Het kan dankzij het door Dru ontwikkelde PowerVent systeem. Op dit filmpje wordt het revolutionaire systeem duidelijk uitgelegd. Een gashaard kan voortaan in elk huis geplaatst worden!

Over de auteur

admin administrator

Geef een reactie